søndag den 31. januar 2016

Mesterdetektiven Conan vol. 8


Titel: Mesterdetektiven Conan vol. 8
Originaltitel: 名探偵コナン 8 
Forfatter. Gosho Aoyama
Læst på: Dansk
Sider: 190

Rating: 4/5 stjerner

Det begynder som en leg. Et krimi-spil med ti deltagere på et luksushotel. Opgaven er at afsløre den gådefulde "Ondskabens Baron". Men da baronen pludselig falder ud fra en altan og spiddes på en rytterstatues sværd, er legen blevet til blodig alvor. Senere er verdens mindste detektiv gæst ved sin klasselærerindes bryllup. Hun elsker citronte, og det er der vel ikke noget farligt i...?

Her på det sidste stykke tid har jeg begyndt å læse flere tegneserier, og jeg nyder der virkeligt! Denne er nok helt bestemt rettet imod nogle der er lidt yngre end det jeg er, men det gør slet ikke noget! 
Stregen i tegneserien her er let, og tegningerne er klare. Historien er god til at holde en fanget, samtidig som om en meget hurtigt klarer at danne sig nogle tanker om hvem det nu er som er forbryderen - og hvordan mysteriet nu skal klare at løses?
Det er måske ikke de største overraskelserne undervejs - da det netop er et ret klassisk detektivhistorie - men jeg personlig er ihvertfald meget nyskerig på at følge med - og finde ud hvem det nu er som startede det hele her!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...